Niet veel partners kunnen het. Het vergt veel wederzijds vertrouwen. Open relaties komen steeds vaker voor. Het betekent dat je een vaste partner hebt net zoals elk normaal stel, maar dat je hiernaast ook seks hebt met anderen. Word jouw partner al boos wanneer je naar een ander staat te kijken? Dan is het waarschijnlijk niet voor jullie weggelegd.

Overwegen jullie te beginnen aan een open relatie? Maak dan goede afspraken! Sommige situaties kunnen voor het ander hard aankomen waarbij die ander dat niet verwacht. Maak daarom afspraken over wat wel en niet mag. Een open relatie hoeft niet te betekenen dat je seks met anderen mag hebben. Je kunt het ook houden op flirten of zoenen.

Beide partners moeten goed omkunnen met hun jaloezie. Het zal ideaal zijn dat zij dit niet hebben. Het helpt om in open relaties vaak over elkaars afspraken te praten. Hierdoor laat je beide weten dat jullie open en eerlijk zijn. Ook kan je zo problemen oplossen. Zoals dat je partner verliefd raakt op een sekspartner. Deze gesprekken voorkomen ongelukkige verassingen, wat het einde van de relatie kan betekenen.

Een probleem is eenvoudig te voorkomen. In een open relatie is de kans groter dat je een soa kan oplopen dan bij een “normale” relatie. Zorg altijd dat je het veilig doet wanneer je seks hebt met iemand anders. Een andere belangrijke tip is om buitenhuis seks met een ander te hebben. Ondanks de afspraken die gemaakt zijn kan het nog steeds pijnlijk zijn voor de partner om te zien dat hij of zij met iemand anders seks heeft.

Neem deze beslissing weloverwogen. Als jullie denken er klaar voor zijn heb je verschillende manieren om te beginnen. Het is niet slim om het met vrienden of kennissen. Online kan een goede manier zijn om opzoek te gaan naar sekspartners.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *