Mensen zijn vaak bang om te daten. Vooral iemand die ze niet vaak of nog nooit gesproken hebben. Straks word ik afgewezen. De eerste stap is dat je moet kunnen omgaan met de angst om afgewezen te worden. Online daten gaat daarom makkelijker. Hier word je niet persoonlijk voor je gezicht afgewezen en de persoon kom je waarschijnlijk nooit tegen. Op het internet kan je gratis al snel geschikte contacten vinden die bij jou passen.

Zorg dat je bij online daten een goede foto plaatst. Dit is het eerste wat een persoon ziet als hij jouw profiel bekijkt. Geef bij de beschrijving goed aan wie je bent. Wees positief over jezelf. Beschrijf je interesses, hobby’s, of je baan. Schrijf erbij wat je doel in het leven is. Dit vinden veel mensen aantrekkelijk.

Het belangrijkste voor de man is ervoor te zorgen dat de vrouw zich veilig bij jou voelt. Als vrouw is het belangrijk om ontspannen over te komen. Houd altijd in je achterhoofd dat het voor de ander net zo spannend is.

De persoon heeft ja gezegd, wat nu?
De volgende stap is hoe je met de date zelf omgaat. Veel mensen zijn bang voor de stilte, dat ze niks te zeggen hebben. Het is totaal niet nodig om hier bang voor te zijn. Spreek met hem of haar alsof het je vriend of vriendin is. Praat over je familie, je hobby’s, dingen die je leuk vindt of vertel wat stomme grappen. Praat over de huidige problemen in de wereld, wat is jouw standpunt daarin? Dit laat ook al je algemene kennis zien. Je kunt vaak uren praten over dingen die je interesseren. Praat over je ambities. Wat is het doel in je leven? Zowel vrouwen als mannen vinden dit aantrekkelijk.

Vergeet niet ook zelf vragen te stellen. Anders kom je ongeïnteresseerd naar de persoon over. Je moet tenslotte betrokken zijn en aandacht voor de persoon hebben. Is het alsnog ongemakkelijk? Jammer, je hebt het geprobeerd en je zal er steeds beter in worden.

Na de date
Het kan na de date verschillende kanten opgaan. Als man is het handig om te kijken of er een mogelijkheid is om haar naar huis te brengen. Praat misschien alvast over een volgende date. Dit scheelt weer voor later en is het niet nodig om hem/haar weer uit te nodigen via whatsapp. Natuurlijk hoop je dat je mee naar binnen mag. Wees hierop voorbereid. Zorg voor dat je de juiste producten bij je hebt, helemaal als je ergens last van hebt. Zorg voor eventuele condooms, glijmiddel, erectiepillen, enzovoort.

Succes!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *